Reklama v osidlech nezájmu - Cechl, Pavel
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Presýtenosť trhu reklamou versus nedostatok kvalitnej reklamy.Aká má byť kvalitná reklama. Názory českých tvorcov reklamy.