Význam projektového financovania
Základy projektového financovania. Rozdiely od podnikového financovania. Výhody projektového financovania. Nástroje projektového financovania. Komerčné úvery. Vlastný kapitál. Podriadené úvery. Dodávateľský úver. Dlhopisy. Nerozdelený zisk. Striktné požiadavky na projektové financovanie.