Kia zaostrila pozornosť na slovenských vysokoškolákov - Horníková, Zuzana
Kórejský topmanažment automobilky Kia Motors Slovakia obchádza slovenské vysoké školy. Napĺňa si databázy pre nábor pracovníkov do fabriky v Žiline. Snaha získať najlepších pracovníkov a ponúknuť im výhodné podmienky. Pre absolventov univerzít sú v Kii pripravené najmä pozície špecialistov. Požiadavky na budúcich zamestnancov.