Hodnotenie kvality e-learningového vzdelávania - Hudcovič, Stanislav
Hodnotenie kvality elektronického štúdia. Hodnotenie študijných opôr. Posudzovanie zrozumiteľnosti textu a kvality metodického spracovania. Funkčne štrukturálny rozbor - slovné prvky, obrazové prvky, multimediálny doplnok. Obsahovo-didaktický rozbor. Hodnotenie logistického zabezpečenia študijného prostredia. Spätnoväzbové informácie o priebehu štúdia a inovácie programov. Záverečná rekapitulácia časti problematiky hodnotenie e- vzdelávania.