Pôsobenie cestovných kancelárií v podnikateľskom prostredí Slovenskej republiky - Eliašová, Darina
Cestovné kancelárie (zákon č. 281/2001 Z.z.) ako typické podniky v cestovnom ruchu. Legislatívna ochrana. Dodržiavanie etických noriem. Kontrola cestovných kancelárií. Význam ochrany cestovných kancelárií na trhu cestovného ruchu - protekcionistické opatrenia.