Opodstatnenosť dôchodkovej reformy na Slovensku - Horehájová, Mária
Financovanie dôchodkového systému na Slovensku. Analýza príjmov v systéme dôchodkového zabezpečenia. Analýza výdavkov v systéme dôchodkového zabezpečenia. Hlavným problémom dôchodkového systému v súčasnosti je jeho finančná udržateľnosť.