Kariérové poradenstvo v rezorte práce, sociálnych vecí a rodiny - Grajcár, Štefan
Legislatívne vymedzenie poskytovania služieb zamestnanosti v SR. Poskytovanie poradenských služieb v podmienkach úradov práce, sociálnych vecí a rodiny. Informačné a poradenské služby pri voľbe povolania, výbere zamestnania a pri výbere zamestnanca. Odborné poradenské služby v rámci individuálneho alebo skupinového poradenstva. Individuálne akčné plány na podporu pracovného uplatnenia. Realizácia Národných projektov (NP VII).