Slovensko a jeho vstup do eurozóny - Tučník, Miroslav
Snaha o orientáciu na nominálnu a reálnu konvergenvciu pri plánovanom vstupe SR do EMU v roku 2009. Kritéria reálnej konvergencie. Prognózy rastu ekonomík EÚ 8 v roku 2005. Štrukturálne reformy ako dôležité zdroje konsolidácie. Kritéria nominálnej konvergencie. Plnenie maastrichtských a konvergenčných kritérií.