Delvita odchádza, Albert prichádza - Hinková-Dibarborová, Andrea
Ahold Central Europe má v súčasnosti dve značky - hypermarkety a kompakty Hypernova a supermarkety Albert. Tie už na jar tohto roku privítajú prvých slovenských zákazníkov. Fúzia Delvity s Billou. Predajne Ahold pripomínajú tradičné samoobsluhy.