Franchising mení obchod - Hinková-Dibarborová, Andrea
Franchising a partnerstvo sú dva z viacerých spôsobov podielového obchodu. Krajiny, ktoré nebudú produkovať franchisingové spoločnosti najskôr s domácou, neskôr s medzinárodnou pôsobnosťou, pohltia zahraničné siete. Do popredia stále viac ide partnerstvo. Franchising a legislatíva. Výhody prevádzkovateľa a nadobúdateľa know-how v rámci franchisingu.