Ľudí je čoraz ťažšie nájsť a udržať - Gossányi, Vojtech
Personálna politika potravinárskej spoločnosti I.D.C. Holding. Moderná technológia výroby a zvýšené nároky na kvalifikáciu zamestnancov. Využívanie služieb personálnych agentúr. Otázka miezd v potravinárskej výrobe. Vlastná výchova odborníkov a ich udržanie.