SAV buduje značku - Môciková, Renata
Najvýznamnejšia slovenská vedecko-výskumná inštitúcia - SAV - sa po prvýkrát stala zadávateľom komplexného marketingového prieskumu. Cieľ - zvýšenie príspevku zo štátneho rozpočtu pre svoju činnosť. Znalosť SAV a jej dôveryhodnosť. Imidž SAV, externá komunikácia, využiteľnosť expertných vyjadrení pracovníkov SAV pri medializácii spoločensky dôležitých odborných tém. Slabé a silné stránky SAV. Nevyhnutnosť vytvorenia útvaru Public relations.