Rozvojové trendy marketingu na prahu 21. storočia - Čihovská, Viera
Prístup podnikateľských subjektov ku globalizačným tendenciám. Rozvoj marketingu v podmienkach globalizácie. Faktory ovplyvňujúce rámcové smerovanie marketingu. Vplyv globalizačných procesov na marketingové aktivity v praxi.Výsledky výskumného projektu ohľadne aplikácie nástrojov marketingu v praxi.