Novela zákona o cestovných náhradách - Fekete, Imrich
O novele zákona č. 81/2005 Z.z. o cestovných náhradách, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 283/2002 Z.z. v znení zákona č. 530/2004 Z.z. Dôvody prijatia novely zákona.