Skôr než ohnivý kohút zakikiríka ... - Tichý, Miroslav
Požiare a škody na Slovensku v roku 2004. Legislatíva. Povinnosti právnických a fyzických osôb pri predchádzaní vzniku požiarov. Zdolávanie požiarov. Povinnosti fyzických osôb. Postihy.