Reformy veřejných financí - jejich vnitřní rozpornost - Izák, Vratislav
Vládne výdavky, ekonomické zákony a politická voľba. Rozpočtové príjmy verzus mikroekonomické pôsobenie daní. Ekonomická efektívnosť a sociálna spravodlivosť. Zameranie reforiem verejných financií verzus preferencie politikov.