Deflácia - výzva pre menové autority - Hoschek, M.
Deflácia - znižovanie finančných a nefinančných aktív a znižovanie množstva peňazí v obehu. Prvé prejavy deflácie vo Veľkej Británii. Prejavy deflácie v Japonsku a v USA. Zdroje deflácie - Čína a India s bezkonkurenčnými cenami a najlacnejšou pracovnou silou. Nepripravenosť slovenských menových autorít na defláciu.