Fuzzy logic identifier of the short-term objectives - Aly, Shady
Nová metóda založená na fuzzy systéme pre podporu rozhodovania, zdôrazňuje využitie expertných znalostí a intuície. Použitie metódy v praxi. Predkladanú metódu možno použiť k stanoveniu krátkodobého cieľa ľubovoľného zisk vytvárajúceho podniku a je obzvlášť vhodná pre podniky, kde je veľa kvalitatívnych, stochastických, neistých alebo neurčitých premenných. Typickým predstaviteľom sú podniky agro-potravinárskeho komplexu.