Zamestnanci a zmeny v organizácii - Adamková, Hana, 1969-
V pracovnom procese dochádza k rozličným zmenám. V konečnom dôsledku najdôležitejším nositeľom zmeny je práve zamestnanec. Rôzny prístup zamestnancov k zmenám. Dôvody odmietania zmien zo strany zamestnancov. Vypracovanie prijateľnej stratégie, ktorá pripraví pôdu na zmenu.