Výmena daňových informácií v štátoch Európskej únie - Schultzová, Anna
Uskutočňovanie medzinárodnej pomoci a spolupráce pri výmene informácií medzi štátmi Európskej únie. Medzinárodná výmena daňových informácií medzi príslušnými orgánmi zmluvných štátov. Výmena informácií na požiadanie. Spontánna výmena informácií. Pravidelná výmena informácií. Súhrnný výkaz a výmena informácií v oblasti štatistiky zahraničného obchodu.