Chcete aj Vy priblížiť svoju výkonnosť podnikom v EÚ? - Jankelová, Nadežda, 1966-
Schopnosť reagovať na zmeny a predvídať ich - rozhodujúca v boji s konkurenciou. Slovenské podniky v Európskej únii a získavanie skúseností. Strategická koncepcia Six Sigma. Princípy metódy Six Sigma. Zavádzanie metódy Six Sigma a jej prínosy.