Použitie segmentačných premenných - Vokounová, Dana, 1962-
Segmentácia trhu - rozdelenie trhu na časti. Pojem: segmentačné premenné. Merateľné a nemerateľné všeobecné premenné. Výsledky prieskumu zameraného na zisťovanie zvyklostí súvisiacich s telefonovaním. Segmentácia ako prostriedok k lepšiemu poznaniu spotrebiteľov.