Riadenie vzťahu so zákazníkom sa zakladá na znalostiach - Netri, Branislav
Problematika riadenia vzťahov so zákazníkmi (CRM - customer relationship management). Zmeny vo vzťahoch so zákazníkmi. Definície CRM. Individuálny vzťah založený na osobnom kontakte. Masový- neosobný, anonymný kontakt so zákazníkom. Riadený vzťah. Výhody využitia CRM.