Reforma zdravotníctva na Slovensku - Foltysová, Michaela
Pretrvávajúce nedostatky a reformné pokusy v slovenskom zdravotníctve. Realizácia prebiehajúcej reformy a jej fázy. Príležitosti a riziká navrhovaných zmien. Odhad výdavkov ľudí pred a po reforme.