Česká veřejnost a reklama reklama jako zrcadlo doby - Vysekalová, Jitka
Spoločenská funkcia reklamy a postoj ľudí k obmedzovaniu reklamy štátom. Je reklama naším právom, alebo ju má štát obmedzovať - názory na obmedzovanie reklamy. Výsledky výskumu.