Predstavujeme kótovanú spoločnosť: Slovenské energetické strojárne, a.s. - Ginterová, Petra
Slovenské energetické strojárne, a.s. - významný emitent cenných papierov na slovenskom kapitálovom trhu. História vzniku a rozvoja spoločnosti na výrobu energetických zariadení. Dôraz na ochranu životného prostredia a bezpečnosť pri práci. Orientácia výroby na export. Program obnovy srbskej energetiky. Vybudovanie tepelnej centrály v meste Turín.