Zavedenie procesného riadenia treba dotiahnuť do konca - Valášek, Martin
Železničná doprava na Slovensku potrebuje zásadnú zmenu. Transformácia a reštrukturalizácia v Železniciach SR. Vznik novej firmy - Železničná spoločnosť, a.s. Bratislava. Potreba zásadnej zmeny v systéme riadenia. Postupné zavádzanie prvkov procesného manažmentu. Základom procesného riadenia je procesný model. Dva prístupy pri zavádzaní procesného riadenia. Postupnosť procesov v procesnom riadení. Prínosy a riziká.