Rozšírime zónu bez geneticky upravených plodín? - Turanský, Vladimír
Úsilie stredoeurópskych krajín o zákaz sadenia geneticky modifikovanej kukurice MON 810. Podpora Ministerstva životného prostredia SR. Geneticky modifikovaná sója dovezená z Rakúska. Nežiaduca kontaminácia plodín cudzími génmi realitou.