Rozšírenie povinností zamestnávateľa po nadobudnutí účinnosti zákona o nelegálnom zamestnávaní od 1.4.2005 - Strýčková, Jolana
Komentár k zákonu č. 82/2005 Z.z. o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní, ktorého cieľom je chrániť spoločnosť ako aj fyzické osoby, pre ktoré nelegálna práca prináša sociálnu neistotu. Zákon nadobudol platnosť 1.4.2005. Obsah a ciele zákona. Zmeny pri plnení povinností zamestnávateľov v súvislosti s novelou zákona o sociálnom poistení a v súvislosti s novelou Zákonníka práce. Zmeny plynúce z novely zákona o službách zamestnanosti. Zmeny právneho stavu v súvislosti s novelizáciou ďalších zákonov.