Portréty nejúspěšnějších finančníků světa
Portrét významných osobností finančného sveta, ktoré buď zbohatli výrazne samy, alebo sa pričinili o vysoké zvýšenie hodnoty svojho podniku, alebo pôsobili či pôsobia vo sfére centrálneho bankovníctva.