Zmeny v oblasti dôchodkového poistenia od 1. januára 2005 - Winterová, Michaela
Zmeny v právnej úprave prerušenia dôchodkového poistenia. Zmeny v právnej úprave starobného dôchodku. Zmeny v právnej úprave predčasného starobného dôchodku. Zmeny v právnej úprave invalidného dôchodku. Praktické príklady.