Právna úprava zamestnávania občanov SR v zahraničí a cudzincov v SR - Hmírová, Lenka
Úprava voľného pohybu pracovníkov medzi súčasnými a budúcimi členskými štátmi EÚ vyplývajúca zo Zmluvy o založení ES. Podmienky zamestávania v členských štátoch EÚ. Vzájomné zamestnávanie občanov v pristupujúcich štátoch. Prístup na pracovné trhy po 1.5.2004. Právna úprava zamestnávania cudzincov na Slovensku.