Mimoriadny záujem o čierne zlato - Kráľovič, Peter
Rast cien ropy na medzinárodných trhoch a zvyšovanie finančných prostriedkov v ropných fondoch. Efektívnosť vkladov do fondov orientovaných na ropu. Faktory ovplyvňujúce úroveň cien ropy. Záujem investorov, kupujúcich cenné papiere fondov na vrchole ich cien.