Záujmovou zónou je konečne aj stredé Slovensko - Farárik, Peter
Hlavné príčiny slabého záujmu zahraničných investorov o stredné Slovensko. Investície na obzore. Záujem investorov, ktorí vyhľadávajú menšie sídla. Vhodné priestory na vybudovanie priemyselných parkov. Rokovania so zahraničnými investormi. Investície v drevárskom priemysle. Možnosti cestovného ruchu.