Financovanie únie asi prejde zmenami - Kišš, Štefan
Žiadosť Európskeho parlamentu o nové spôsoby financovania.Reforma spôsobu, akým únia získava peniaze do spoločnej pokladnice. Kritika súčasného stavu financovania. Finančný plán na 5 rokov. Hlavné priority financovania. Pre Slovensko sa situácia zásadne nemení.