Podnikateľský plán a jeho význam pre stanovenie trhovej hodnoty podniku - Harumová, Anna, 1955-
Východiská pri ohodnocovaní podniku. Prístupy pri ohodnotení podniku podnikateľskou metódou. Funkcia plánovania podniku. Podnikateľský plán ako významná súčasť komplexného plánovacieho systému podniku. Štruktúra podnikateľského plánu. Finančné plánovanie. Analýza finančnej situácie podniku.