Terminologické otázky verbonominálních vazeb a jejich výskyt v češtině a v němčině - Bobáková, Hanne-Lore
Porovnanie verbonominálnych väzieb v nemčine a češtine. Popis terminologických zvláštností v oboch jazykoch a porovnanie ich výskytu v nemčine a češtine.