Informačné a komunikačné technológie v znalostnej ekonomike - Sabol, Tomáš
Informačná spoločnosť a znalostná ekonomika. Vplyv informačných a komunikačných technológií na ekonomiku. Zmena úlohy štátu a verejných inštitúcií v znalostnej ekonomike. Prezentácia výsledkov socio-ekonomickej analýzy realizovanej v rámci medzinárodného projektu IST - 1999-29088 PRISMA - "Poskytovanie inovatívnych modelov služieb a ich hodnotenie" . Zmeny úlohy štátu a verejných inštitúcií v znalostnej ekonomike. Elektronizácia verejnej správy. Akčný plán eEurope+.Vzorové príklady. Odporúčania súvisiace s rozvojom informačnej spoločnosti ako celku.