Současné přístupy k vytváření strategie regionálního rozvoje - Chobotová, Monika
Tvorba, vypracovanie a realizácia stratégie územného celku. Úloha malých a stredných podnikov pri tvorbe stratégie územného celku. Konkurencieschopnosť území. Hlavné faktory, koré ovplyvňujú konkurencieschopnosť území. Model strategického rozvoja regiónu.