Podpora podnikania, jej systémy a formy - Janok, Michal
Jednotlivé formy finančnej podpory podnikateľských subjektov. Význam finančnej podpory podnikateľských subjektov. Oblasti smerovania štátnej finančnej pomoci. Formy finančnej podpory - priame a nepriame formy finančnej pomoci. Inštitucionálne subjekty podpory - vláda SR, resp. ministerstvo hospodárstva, Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania, Úrad pre štátnu pomoc v podmienkach SR. Medzi podnikateľmi najvyhľadávanejšie patria podporné finančné programy zasúpené Podporným úverovým programom, Mikropôžičkovým programom a Program štartovacieho kapitálu. Zahraničné úverové linky.