Evropská kombinovaná doprava na počátku roku - Kladiva, Jiří
Projekty na podporu intermodálnej dopravy. Návrh projektu e-TransNet - program Európskej únie s cieľom urobiť intermodálnu dopravu ľahko používateľnou ako je diaľničná doprava z domu do domu. Projekt BRAVO pro Brenner - brennerská stratégia v železničnej doprave. Projekt SRN - TIM pre intermodálnu dopravu - komunikácia cez IT s ďalšími systémami. Intergratiom (CETENA) - projekt zameraný na námornú dopravu. Novinky v kombinovanej doprave u zahraničných operátorov. Nové relácie kontejnerových vlakov v Holandsku, Nemecku, Taliansku a v Grécku.