Maloobchod na Slovensku v období centrálně plánované ekonomiky - Starzyczná, Halina
Trendy vývoja maloobchodnej siete na Slovensku. Počty a štruktúra predajní. Maloobchodný obrat. Počty pracovníkov. Charakter práce v obchodnej prevádzke.