[ Slovnaft ] - Beer, Gabriel
Z obsahu: Dominantný hráč zatriasol trhom. Ceny Slovnaftu sa blížia k slovenským rekordom. Obchodovať so slovenskou rafinériou nie je jednoduché. Odberatelia sa sťažujú na málo transparentnú cenovú politiku Slovnaftu. Cenu ropy určujú momentálne obchodníci. Slovnaft má dosah iba na národný trh. Vplyv ministerstva sa skončil.