Meranie produkcie pomocou pridanej hodnoty v lesníctve - Balážová, Emília
Hrubý domáci produkt, hrubý národný produkt. Výpočet hrubej produkcie, analýza metód výpočtu HDP a ČDP - čistého domáceho produktu. Pridaná hodnota predstavuje rozdiel medzi tržbami firiem a ich výdavkami na nákupy medziproduktov a služieb od iných firiem. Výpočet pridanej hodnoty v slovenskom lesníctve. Pridaná hodnota v lesníctve predstavuje prínos k celkovému hrubému produktu predovšetkým interakciou výrobného faktora lesná pôda a práca.