Predaj nehnuteľnosti v daňových súvislostiach - Mintál, Ján
Daňový dopad na predaj nehnuteľnosti. Predaj nehnuteľnosti a daň z prevodu a prechodu nehnuteľností. Predaj nehnuteľnosti a DPH. Predaj nehnuteľnosti a daň z príjmov. Praktické príklady.