Čínske autá začínajú expanziu na svetové trhy - Slovák, Kristian
Čínske autá sa chystajú na trhy západnej Európy a USA. V budúcnosti môžu ohroziť aj slovenský trh. Ak zvládnu kvalitu, emisné normy a ochranu práv duševného vlastníctva môžu byť Číňania nebezpečnejší ako Japonci a Kórejčania. Cenový útok (nižšie ceny). Prekážky na ceste na európske trhy. Expanzia čínskych automobilov aj do Ruska.