Očakávame pozitívne trendy vývoja
Aktualizácia prognózy makroekonomického vývoja na Slovensku do roku 2008. Pozitívne smerovanie v hlavných oblastiach vývoja. Vonkajšie prostredie - otvorenosť slovenskej ekonomiky. Domáce podmienky pre budúci rast ekonomiky Slovenska. Súčasné trendy.