Nedostatočný vklad poznačí efektívnosť
Zo správy o úrovni výchovy a vzdelávania na základných školách na Slovensku. Informácie sú založené na poznatkoch kontrol a inšpekčnej činnosti vykonanej v školskom roku 2003 -2004 v školách a školských zariadeniach všetkých stupňov, okrem vysokých škôl. Poznatky z výučby predmetov. Rozšírené vyučovanie. Riadenie výchovy a vzdelávania.