Zmeny účtovných zásad a účtovných metód, zmeny v účtovných odhadoch a chyby - Šlosárová, Anna
Vysvetlenie podstaty poňatia a účtovania zmien v účtovných zásadách, účtovných metódach, účtovných odhadoch a chýb tak, ako sa majú uplatňovať po novelizácii zákona o účtovníctve od 1. 1. 2005. Touto novelou sa do právnej úpravy účtovníctva podnikateľov v SR prevzal IAS 8 - Bilančná politika, zmeny v účtovných odhadoch a chyby. Príklady.