Současné vývojové trendy ve vzdělání - Cejpek, Jiří
Vzdelanie a etika - zlyhanie nemeckej intelektuálnej elity. Vzdelávanie v 21. storočí. Učiaca sa spoločnosť (knowledge society, learning society). Nástup a rozvoj informačných technológií. Informačná spoločnosť.